Kommentarer
Betina - 2017-10-25 19:40:37 Min gamle onkel, som var uddannet kok, holdte altid på, at en god fromage kun skal have flødeskum på toppen og ikke i selve fromagen. Denne her er lækker og luftig og absolut en opskrift jeg vil bruge igen. Havde min onkel levet og havde han smagt den, er jeg sikker på at han vil give mig ret.
Vibeke - 2015-10-18 09:48:40 Jeg bruger lime i stedet for citron.- ca. 3 dl.
Og den skal være MEGET syrlig
Jeg bruger så 3 husblas mere.
Er i tvivl om jeg også skal beuge 1 æggehvide mere !
Henrik - 2015-03-07 17:25:23 Denne opskrift er en der ligner den som min familie har brugt i årevis, den er simpel og nem, og lækker fordi den ikke virker ulækker.
For mange år siden gik jeg på bageriskolen i Hillerød (efteråret 1994), og lavede denne citronfromage uden fløde, jeg fik 13 i smag og konsistens. Faktisk var der flere bagermestre der fik opskriften fordi den er ekstrem frisk.
Min opskrift er dog med lidt mere sukker.
I min optik skal der ikke alkohol i en citronfromage.
Vibeke - 2012-06-21 11:19:07 Læs lige denne opskrift godt igennem igennem. Hvad med citronsaften, og selve fremgagsmåden - den må da kunne tekstes så ALLE kan forstå hvad der menes:
...., da ophældes
.... Den kan og ved anretning....
zita egebjerg - 2010-08-18 09:48:32 skønt med en opskrift uden fløde, glæder mig til at prøve den.
mona - 2007-03-17 14:39:12 rigtig god opskrift men måske lidt slap i smagen hvis man skal have citronfromage skal den da smage af citron så kommer saften af 3 store citroner men så 2 ekstra blade husblas
carina - 0000-00-00 00:00:00 har ikke prøvet den indnu men kan godt forstille mig at med 2 citroner at den bliver for syrlig
iris - 0000-00-00 00:00:00 jeg glemte min kommentar om saft af 2 citroner, hold da op så bliver den meget syrlig den fromage, saften af en citron er mere end nok, men revet skal er fint, husk de pasteuriserede æg-g
iris - 0000-00-00 00:00:00 dårlig opskrift , hvis ikke man lige ved hvordsn man blander ingredienserne, lidt flødeskum er osse godt , samt et skvæt rom eller dessertvin.
|