Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cheeseburger

Cheeseburger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Burger

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Cheeseburger, billede 4 Cheeseburger, billede 1 Cheeseburger, billede 2 Cheeseburger, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 g.mellem eller grofthakket oksekød
 salt
 friskkværnet sort peber
4 tsk.worcestershiresauce
4 skivercheddarost
 lidt blødt smør
4 flækkede sesamboller
 bløde salatblade
 skiver af syltet agurk
 tomatskiver
 løgringe
 tomatketchup
 


Opskrift:

Bland kød, krydderier og worcestershiresauce grundigt i en skål. Del blandingen i fire lige store portioner og form dem til bøffer, der passer til bollerne.

Gør en grill eller stegepande klar. Pensl grillrist eller pande med lidt olie og steg bøfferne 4 minutter på hver side, hvis de skal være halvrøde, længere, hvis de skal være gennemstegt. Bøfferne skal kun vendes en gang.

Lige før de er klar, lægges en skive ost oven på hver som får lov til at smelte.

Når bøfferne er ved at være færdige, smøres bollernes skæreflader og ristes let.

Fordel salatbladene på bunden af de fire boller. Læg en bøf på hver, fordel agurkeskiver, tomatskiver, løgringe og ketchup ovenpå og læg toppen af bollerne på.

Server straks




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (107 stemmer)

Opskriften er vist 137167 gange,
og udskrevet 2016 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

tollefar  -  2011-10-26 17:25:09
Den der putter løgringe i sin burger, han skal have sin hale smurt. Eller hvad man nu siger. Brug løg i tern. Løgringe hiver man ud af brugeren. Det er for besværligt! Blød salat??? En burger skal have crunch. Brug iceberg. Det er ultratraditionelt, men giver bare den rigtige lyd, når du bider. Endeligt så skal en rigtig burger altså smøres med hjemmelavet mayo på bollesiderne. Er man lidt doven kan man dog bruge miracle whip, men det har jeg aldrig foreslået;)


Mr.Culinary  -  2011-06-29 14:55:46
Dennis @ Ja i 2005 var der et stof i Worcestershire Sauce, som " Måske " kunne give kræft... Men følg nu med tiden, der har været 1000 artikler siden, som frikender Worcestershire Sauce!!! Du advarer vel heller ikke alle som drikker kaffe, hvori der er over 1000 kemikalier i én kop, og over 400 af dem skulle være kræft fremkaldende!? Kræft forskerne ved stadigvæk ikke hvad der forårsager kræft, og derfor syntes jeg de skal lukke i med deres skræmme kampagner, indtil de rent faktisk ved hvad de laver!!!


PAC  -  2011-02-09 22:18:30
4 sesamboller uden hvede eller rug eller gluten... Ja, det kan da lade sig gøre, men synes bestemt der skal gøres opmærksom på det, når denne opskrift dukker op ved søgning eller glutenfrie opskrifter!!!!


lene  -  2011-02-02 19:28:20
husk lige at alt hakket kød skal gennemsteges! ellers får man dårlig mave...


Louise  -  2010-10-17 00:50:00
Den er da absolut ikke særlig lav-kulhydrat venlig.. Jeg lever selv efter Spis dig gravid bogen, hvor lav kulhydrat er i højsædet. Her er ALT brød bandlyst og ISÆR lystbrød... Samt tomat ketchup er helt udelukket...


freak  -  2010-08-23 18:22:00
MAN KAN DA GODT KOMME LØG I BØF...


  -  2010-07-07 17:20:16
nej man kommer ikke løg i bøf


hest  -  2010-06-11 18:53:06
man putter ikke løg i en bøf din freak?


Henrik B. Hansen  -  2010-03-01 15:45:39
Mystisk - på billederne af bøfferne ser det ud til der er hakket løg i, men hvor i opskriften står der man skal komme det i?


dennis  -  2010-02-23 12:38:36
worcestershiresauce er kræftfremkaldende, så brug noget andet sauce i stedet for. http://ekstrabladet.dk/forbrug/alment_forbrug/article257037.ece


Til hygiejnekontrollen  -  2009-11-21 15:53:21
Ja må også tilføje at alle vores spækbrætte af plast også ser sådan ud, så det har vist ikke noget med hygiejne at gøre. Burgeren smager super! topkarakter herfra


sandra1979  -  2009-01-25 09:48:33
Super nem og lækker burger. Den er bedre en normale, tror det er pga. worcestershiresaucen/engelsk sauce.Kan varmt anbefales! :) Også 10 herfra :))


;-)  -  2007-05-04 15:33:16
Prøv at komme 1 æg og ½ dl rasp for hver 200-300 g kød, det smager meget merer professionelt, ligesom dem man køber!


Per  -  2007-01-31 02:41:49
Det lyder ikke til at du selv har spækbræder i plast, for så ville du vide hvor hurtigt disse misfarves, og ikke en gang klorin kan fjerne denne misfarvning.


Hygiejnekontroløren  -  2007-01-30 18:01:59
Husk altid at når man arbejder med hakket kød er faren for bakterier meget stor,derfor se til at de redskaber i bruger er rene og ikke som på billedet med et uhyginisk spækbrædt ! Føj....


rené  -  0000-00-00 00:00:00
den er mega god :)


Sasha  -  0000-00-00 00:00:00
Den ser ikke lækker ud men skal smage godt..


anja  -  0000-00-00 00:00:00
god burger


Janni  -  0000-00-00 00:00:00
En god burger -god smag -Anbefales


Rune NJ.  -  0000-00-00 00:00:00
Mega god burger 10 her fra


StInE  -  0000-00-00 00:00:00
god burger