Lammekødet skæres i terninger.
Bland olie, saft af citron, timian, salt og grovmalt peber.
Læg kødet i marinaden og sæt det i køleskabet 1 til 12 timer.
Svits kødet i smør i stegepande på middels varme.
Skru ned varmen og la det surre videre i et til to min.
Terningerne skal ha fin farve udenpå og være lys rosa indeni.
Serveres straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 5230 gange, og udskrevet 123 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider