Marinaden piskes sammen og hældes over lammeschnitzlerne.
De trækker i marinaden ca. 2 timer.
Lammeschnitzlerne tørres og steges 3-4 minutter på hver side ved jævn varme.
De drysses med salt.
Server evt. med grøntsager i strimler (pastinak, gulerødder, porrer, savoykål/kinakål, selleri/blegselleri, løg/rødløg, persille) stegt et par minutter på varm pande og drysset med persille.
Tips:
der kan også bruges staek til denne ret.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8636 gange, og udskrevet 206 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider