Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebærgelé

Kirsebærgelé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertgele

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 literusødet kirsebærsaft
40 g.Gul Melatin
750 g.sukker
 


Opskrift:

Saften tilsættes under omrøring Gul Melatin. Opvarmes til kogepunktet og koges 1 minut. Sukkeret røres i. Geléen bringes hurtigt i kog under omrøring og koges 1 min. Beregn først kogetiden fra det øjeblik, hvor hele overfladen bobler. Når overfladen er faldet i ro, fjernes skummet. Geléen fyldes i Atamonskyllede glas og lukkes dagen efter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17271 gange,
og udskrevet 217 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu