Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekoteletter med tyrkiske ris

Lammekoteletter med tyrkiske ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :





Ingredienser:
600 g.lammekrone
 salt
 peber
 evt. hvidløg


Tilbehør:
Tyrkiske ris
Opskrift:

I England steger de lammekronen i ovnen og skærer den ud i tykke skiver som koteletter, så der er to ben ved hver kotelet.

Gnid kødet med salt og peber og evt. hvidløg. Læg det i en lille bradepande og sæt det i ovnen 40-45 min. ved 180 grader.

Pak kødet i alufolie og lad det trække 10-15 min.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 12659 gange,
og udskrevet 138 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-04-12 09:38:50
der er jo ikke nogen opskrift på de tyrkiske ris?!?!


  -  2008-03-26 12:44:17
hvor mange personer er det til