Pad see ew

Pad see ew, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :
Pad see ew, billede 4 Pad see ew, billede 1 Pad see ew, billede 2 Pad see ew, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 g.kyllingebryst
2 spsk.olie
 
100 g.bimi broccoli
2 fedhvidløg
1 æg
 
 Sauce:
2 tsk.mørk sojasauce
1.5 spsk.østerssauce
1 spsk.sojasauce
2 tsk.eddike
2 tsk.rørsukker
 
125 g.brede risnudler, tørrede
2 spsk.olie
 
Opskrift:
Nudlerne lægges i blød i varmt vand ca. 15 minutter.

Varm olien op i en wok (rygende varm), meget gerne nonstik da nudlerne nemt sætter sig fast.

Steg først kyllingen skåret i strimler til den er skiftet fra pink til hvid. Tilsæt hakket hvidløg og bimi skåret i mindre stykker. Steg til kyllingen er næsten gennemstegt. Skub alt til side og tilsæt ægget og vend det hele sammen.

Det hele tages op af wokken og wokken gøres evt. ren hvis æg eller kylling har sat sig lidt fast på siderne.

Wokken varmes op igen (rygende varm) inden olie tilsættes og de afdryppede nudler kommes i saucen hældes over, nudlerne skal godt op af siderne og karamelliserer 1-1½ minut uden at de sætter sig fast, og her er varmen afgørende.

Tilsæt kylling og grøntsager og vend hurtigt rundt.

Servers straks.





karakterer:
Opskriften er vist 21 gange,
og udskrevet 2 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu