Pad see ew
Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Nudlerne lægges i blød i varmt vand ca. 15 minutter.
Varm olien op i en wok (rygende varm), meget gerne nonstik da nudlerne nemt sætter sig fast. Steg først kyllingen skåret i strimler til den er skiftet fra pink til hvid. Tilsæt hakket hvidløg og bimi skåret i mindre stykker. Steg til kyllingen er næsten gennemstegt. Skub alt til side og tilsæt ægget og vend det hele sammen. Det hele tages op af wokken og wokken gøres evt. ren hvis æg eller kylling har sat sig lidt fast på siderne. Wokken varmes op igen (rygende varm) inden olie tilsættes og de afdryppede nudler kommes i saucen hældes over, nudlerne skal godt op af siderne og karamelliserer 1-1½ minut uden at de sætter sig fast, og her er varmen afgørende. Tilsæt kylling og grøntsager og vend hurtigt rundt. Servers straks. |
|
|
Opskriften er vist 21 gange,
og udskrevet 2 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




