Ragusa
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vi har brugt silikoneforme 10,5x20,5 cm.
og givet dem et lag tempereret chokolade
Smelt nougat og chokolade ved lav varme gerne over vandbad, vi har brugt en vandbadsgryde. Køl chokoladen ned en den den hældes i formen, vi lagde nødderne i først, men de kan også blandes i nougaten. Stilles på køl nogle timer så den er helt fast inden den skæres i mindre stykker. Opbevares på køl i lufttætte bøtter. Tips: Hvis du bruger mørk chokolade i stedet for lys, så vil Ragusaen være mindre blød. |
|
|
Opskriften er vist 22 gange,
og udskrevet 5 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




