Ragusa

Ragusa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 portion

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Ragusa, billede 4 Ragusa, billede 1 Ragusa, billede 2 Ragusa, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.nougat
80 g.lys chokolade
40 g.hasselnødder
 
Opskrift:
Vi har brugt silikoneforme 10,5x20,5 cm. og givet dem et lag tempereret chokolade

Smelt nougat og chokolade ved lav varme gerne over vandbad, vi har brugt en vandbadsgryde.

Køl chokoladen ned en den den hældes i formen, vi lagde nødderne i først, men de kan også blandes i nougaten.

Stilles på køl nogle timer så den er helt fast inden den skæres i mindre stykker.

Opbevares på køl i lufttætte bøtter.

Tips:

Hvis du bruger mørk chokolade i stedet for lys, så vil Ragusaen være mindre blød.





karakterer:
Opskriften er vist 22 gange,
og udskrevet 5 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu