Temperering af chokolade

Temperering af chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.chokolade
 
Opskrift:
For den der kan er alting nemt. Sådan er det også med temperering af chokolade. Men selvom din chokolade ikke bliver helt blank og får det rigtige knæk første gang, så fortvivl ej.



Chokoladen smeltes over vandbad eller chokoladesmelter som vi ynder at bruge.

2/3 af chokoladen smeltes til den angivet smeltetemperatur.

Den sidste 1/3 chokolade tilsættes og smeltes til den angivet arbejdstemperatur.


Mørk chokolade:
Smeltetemperatur 48 grader C
Arbejdstemperatur 31 grader C


Mælkechokolade:
Smeltetemperatur 45 grader C
Arbejdstemperatur 30 grader C


Hvid chokolade:
Smeltetemperatur 40 grader C
Arbejdstemperatur 29 grader C


Tips:

Vi bruger 300 gram for standard mængde da denne mængde er nem at huske.

Og mængder under 300 gram vil være svær at arbejde med.





karakterer:
Opskriften er vist 35 gange,
og udskrevet 6 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu