Temperering af chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Højtid: Jul Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
|
|
For den der kan er alting nemt.
Sådan er det også med temperering af chokolade.
Men selvom din chokolade ikke bliver helt blank og får det rigtige knæk første gang, så fortvivl ej.
Chokoladen smeltes over vandbad eller chokoladesmelter som vi ynder at bruge. 2/3 af chokoladen smeltes til den angivet smeltetemperatur. Den sidste 1/3 chokolade tilsættes og smeltes til den angivet arbejdstemperatur. Mørk chokolade: Smeltetemperatur 48 grader C Arbejdstemperatur 31 grader C Mælkechokolade: Smeltetemperatur 45 grader C Arbejdstemperatur 30 grader C Hvid chokolade: Smeltetemperatur 40 grader C Arbejdstemperatur 29 grader C Tips: Vi bruger 300 gram for standard mængde da denne mængde er nem at huske. Og mængder under 300 gram vil være svær at arbejde med. |
|
|
Opskriften er vist 35 gange,
og udskrevet 6 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne
