Marcipanbrød
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start på at temperere chokoladen, så den er klar når du har trillet marcipanen.
Marcipanen deles i 12 stykker a ca. 30 gram som rulles i cigarformet pølser 7-8 cm. lange. Marcipanstykkerne vendes i den tempererede chokolade 1 af gangen, løftes op og dryppes godt af inden de sættes på bagepapir. Sættes i køleskab et par timer til chokoladen har sat sig. |
|
|
Opskriften er vist 53 gange,
og udskrevet 5 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




