Marcipanbrød

Marcipanbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Stk.

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Marcipanbrød, billede 4 Marcipanbrød, billede 1 Marcipanbrød, billede 2 Marcipanbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
375 g.ren rå marcipan
 
300 g.mørk chokolade
 
Opskrift:
Start på at temperere chokoladen, så den er klar når du har trillet marcipanen.

Marcipanen deles i 12 stykker a ca. 30 gram som rulles i cigarformet pølser 7-8 cm. lange.

Marcipanstykkerne vendes i den tempererede chokolade 1 af gangen, løftes op og dryppes godt af inden de sættes på bagepapir.

Sættes i køleskab et par timer til chokoladen har sat sig.





karakterer:
Opskriften er vist 53 gange,
og udskrevet 5 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu