Confiteret andebryst sous vide

Confiteret andebryst sous vide, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Confiteret andebryst sous vide, billede 4 Confiteret andebryst sous vide, billede 1 Confiteret andebryst sous vide, billede 2 Confiteret andebryst sous vide, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 andebryst a 300 g.
 salt
 peber
 
Opskrift:
Andebrysterne krydres med salt og peber. Kommes i herefter kommes i vakuumpose, vakuum og forsegl posen.

Lægges i karet som allerede har temperaturen og gives 36 timer ved 69 grader C.

Lægges i køleskab indtil brug.

Opvarm andebrystet i ovnen ved 180 grader i cirka 15-20 minutter, indtil skindet er sprødt.





karakterer:
Opskriften er vist 96 gange,
og udskrevet 5 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu