Confiteret andebryst sous vide
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Andebrysterne krydres med salt og peber.
Kommes i herefter kommes i vakuumpose, vakuum og forsegl posen.
Lægges i karet som allerede har temperaturen og gives 36 timer ved 69 grader C. Lægges i køleskab indtil brug. Opvarm andebrystet i ovnen ved 180 grader i cirka 15-20 minutter, indtil skindet er sprødt. |
|
|
Opskriften er vist 96 gange,
og udskrevet 5 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




