Hjemmelavet risifrutti
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Oprindelsesland : Danmark Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at koge risengrøden, gerne dagen før da den skal være kold.
Vi bruger opskriften her. Den kolde risengrød kan røres op med lidt mælk hvis den er blevet meget fast. Rør flormelis og vaniljesukker i. Pisk piskefløden til skum og vend også den i. Smag til med ekstra flormelis og vaniljesukker efter smag. Servers med kirsebærsauce, vi bruger opskriften her. Tips: I stedet for kirsebær kan bruges jordbær, skovbær eller hvad du nu synes. |
|
|
Opskriften er vist 123 gange,
og udskrevet 6 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




