Hjemmelavet risifrutti

Hjemmelavet risifrutti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Hjemmelavet risifrutti, billede 4 Hjemmelavet risifrutti, billede 1 Hjemmelavet risifrutti, billede 2 Hjemmelavet risifrutti, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 g.risengrød
 sødmælk
 
2 spsk.flormelis
1 tsk.vaniljesukker
 
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Start med at koge risengrøden, gerne dagen før da den skal være kold.
Vi bruger opskriften her.

Den kolde risengrød kan røres op med lidt mælk hvis den er blevet meget fast.
Rør flormelis og vaniljesukker i.

Pisk piskefløden til skum og vend også den i. Smag til med ekstra flormelis og vaniljesukker efter smag.

Servers med kirsebærsauce, vi bruger opskriften her.

Tips:

I stedet for kirsebær kan bruges jordbær, skovbær eller hvad du nu synes.





karakterer:
Opskriften er vist 123 gange,
og udskrevet 6 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu