Mont d'or

Mont d'or, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Mont d Mont d Mont d Mont d
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Mont-d-or
 Hvidløg
 Rosmarin, frisk
 Hvidvin
Opskrift:
Mont d'or er en fransk schweizisk ost, som lagres og pakkes i grantræ, og kommer pakket i en yder plastfolie.
Den fremstilles kun i vintermånederne.

Fjern plastfolien og Kom lidt hvidløg, rosmarinkviste og hvidvin i (0,5 dl.).

Sættes i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 25 minutter.

Spises straks. Alene med brød og hvidvin til, eller som vi har gjort på billedet som en del af tapas.

Med en ske tages lidt ost over på tallerkenen.

Tips:

Skorpen på toppen kan vippes til side.





karakterer:
Opskriften er vist 118 gange,
og udskrevet 5 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu