Mont d'or
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mont d'or er en fransk schweizisk ost, som lagres og pakkes i grantræ, og kommer pakket i en yder plastfolie.
Den fremstilles kun i vintermånederne. Fjern plastfolien og Kom lidt hvidløg, rosmarinkviste og hvidvin i (0,5 dl.). Sættes i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 25 minutter. Spises straks. Alene med brød og hvidvin til, eller som vi har gjort på billedet som en del af tapas. Med en ske tages lidt ost over på tallerkenen. Tips: Skorpen på toppen kan vippes til side. |
|
|
Opskriften er vist 118 gange,
og udskrevet 5 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




