Koteletter i fad med ris og champignon
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : HanneL Indsendt : |
|
|
Du renser og skærer champignon i skiver og svitser dem på en pande i smør.
Brun koteletterne i smør og krydr med salt og peber, læg koteletterne i et ildfast fad eller bedst i en bradepande drys risene over derefter de svitsede champignoner og fordel tomatpuré over og tilsæt bouillonen, kom derefter staniol over fadet så tæt som muligt. Sæt det i en forvarmet ovn ved 200 grader i 50-60 minutter eller til risene er møre. VELBEKOMME |
|
|
Opskriften er vist 15 gange,
og udskrevet 2 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne
