Koteletter i fad med ris og champignon

Koteletter i fad med ris og champignon , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : HanneL

Indsendt :     

Ingredienser:
 4-6 Svinekoteletter
 400 gr champignon
 4 dl ris jeg bruger jasminris
 6-7 dl svine eller hønsebouillon
 3-4 dl BEAUVAIS tomatpuré IKKE det fra dåse
 Salt og peber efter smag
 
 
Opskrift:
Du renser og skærer champignon i skiver og svitser dem på en pande i smør.
Brun koteletterne i smør og krydr med salt og peber, læg koteletterne i et ildfast fad eller bedst i en bradepande drys risene over derefter de svitsede champignoner og fordel tomatpuré over og tilsæt bouillonen, kom derefter staniol over fadet så tæt som muligt.
Sæt det i en forvarmet ovn ved 200 grader i 50-60 minutter eller til risene er møre. VELBEKOMME





karakterer:
Opskriften er vist 15 gange,
og udskrevet 2 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu