Focaccia sandwich
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med focaccia.
Vi bruger opskriften her på Focaccia. Da vi bruger rucola i sandwichen laver vi en ruculapesto. Hjemmelavet pesto smager altså bare bedre end den købte. Vi bruge denne opskrift på pesto. Focacciabrødet skæres i passende stykker som flækkes. Smør både over og under med pesto, læg lidt rucola på underen og herpå et stykke skinke vi bruger Prosciutto Cotto. Andet pålæg efter egen smag kan selvfølgelig også bruges. læg evt. et par skiver tomat over inden overen lægges på. |
|
|
Opskriften er vist 125 gange,
og udskrevet 5 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




