Rucolapesto - Rucola pesto

Rucolapesto - Rucola pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Pesto

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rucolapesto - Rucola pesto, billede 4 Rucolapesto - Rucola pesto, billede 1 Rucolapesto - Rucola pesto, billede 2 Rucolapesto - Rucola pesto, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.rucola salat
50 g.Pinjekerner
2 fedHvidløg
50 g.Parmesanost. revet
1 dl.Olivenolie
1 spsk.Citronsaft, friskpresset
 
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Blend ristede pinjekerner, skyllet rucola, hvidløg og parmesan til en jævn masse.

Mængden af hvidløg er i høj grad en smagssag. Prøv dig lidt frem, men husk at smagen forstærkes, hvis pestoen får lov at trække lidt inden servering.

Udelader man osten, sættes mængden af pinjekerner op.

Tilsæt olivenolien i en tynd stråle, mens der blendes. Tilsæt lidt vand til en passende konsistens.

Smag til med lidt salt (pas på - osten salter også) og friskkværnet peber.

Kan holde sig ca. 1 uge i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 32183 gange,
og udskrevet 375 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (54 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-25 12:10:15
Kan man fryse den færdiglavede pesto???