Rucolapesto - Rucola pesto
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blend pinjekerner, rucola, hvidløg og ost til en jævn masse. Mængden af hvidløg er i høj grad en smagssag. Prøv dig lidt frem, men husk at smagen forstærkes, hvis pestoen får lov at trække lidt inden servering. Udelader man osten, sættes mængden af pinjekerner op. Tilsæt olivenolien i en tynd stråle, mens der blendes. Tilsæt lidt vand til en passende konsistens.
Smag til med lidt salt (pas på - osten salter også) og friskkværnet peber. Kan holde sig ca. 1 uge i køleskab. |
|
Opskriften er vist 30891 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (54 stemmer) |
|
Kommentarer Inger olesen - 2017-05-25 12:10:15 Kan man fryse den færdiglavede pesto??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne