Chicken parmesan
Oprindelsesland : Italien Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forvarm ovnen til 220 grader C alm. ovn.
Skær kyllingebrysterne igennem på langs så du har 6 flade stykker kylling. Bank kyllingestykkerne let så de har en ensartet tykkelse. Krydr. med salt og peber. Panering: Bland rasp og den ene portion revet parmesan. Pisk æggene godt sammen. Kom rasp, æg og mel i hver deres fad eller tallerken. Vend kyllingestykkerne først i mel, så æg og til sidst rasp. >BR> Lægges til side. Varm olien i en dyb pande og steg kyllingestykkerne 2-3 stykker af gangen ca. 4 minutter på hver side. Lægges i ildfast fad, bradepande eller bageplade. Læg nu ca. 2 spsk. tomatsauce eller hakket tomat på kyllingestykkerne. Drys revet mozzarella over og tip med den sidste portion revet parmesan. Sættes i ovnen 15-20 minutter til osten er blevet gylden og kyllingen er gennemstegt. Serveres med spaghetti vendt med den sidste tomatsauce eller med smør. |
|
Opskriften er vist 90 gange,
og udskrevet 5 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne