Chicken parmesan

Chicken parmesan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Chicken parmesan, billede 4 Chicken parmesan, billede 1 Chicken parmesan, billede 2 Chicken parmesan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 g.kyllingebryst uden skind og ben
 Salt
 Peber
 
 Panering
40 g.hvedemel
2 æg
200 g.pankorasp
30 g.parmesan
 Evt.persille, frisk
 
2.5 dl.olie
 
200 g.mozzarella
30 g.parmesan
4 dl.tomatsauce
 
 Pynt:
 Basilikum, frisk
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 220 grader C alm. ovn.

Skær kyllingebrysterne igennem på langs så du har 6 flade stykker kylling. Bank kyllingestykkerne let så de har en ensartet tykkelse. Krydr. med salt og peber.

Panering:
Bland rasp og den ene portion revet parmesan.
Pisk æggene godt sammen.

Kom rasp, æg og mel i hver deres fad eller tallerken.
Vend kyllingestykkerne først i mel, så æg og til sidst rasp. >BR> Lægges til side.

Varm olien i en dyb pande og steg kyllingestykkerne 2-3 stykker af gangen ca. 4 minutter på hver side. Lægges i ildfast fad, bradepande eller bageplade.

Læg nu ca. 2 spsk. tomatsauce eller hakket tomat på kyllingestykkerne. Drys revet mozzarella over og tip med den sidste portion revet parmesan.

Sættes i ovnen 15-20 minutter til osten er blevet gylden og kyllingen er gennemstegt.

Serveres med spaghetti vendt med den sidste tomatsauce eller med smør.





karakterer:
Opskriften er vist 90 gange,
og udskrevet 5 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu