Cacio e pepe
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Italien Kilde : Bjørn Kok Tilberedningstid : 15 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at bringe letsaltet vand i kog og kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
I mellemtiden rives osten, kværn peber over osten og vend det rundt. Vend den kogte spaghetti i den revne ost, vend lidt kogevand fra spaghettien i. Server straks med lidt revet ost og friskkværnet peber på toppen. Tips: Cacio=ost Pepe=peber. Det er vigtigt at bruge Pecorino Romano da den smelter nemt og det giver en dejlig cremet pasta. |
|
Opskriften er vist 386 gange,
og udskrevet 8 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne