Cacio e pepe

Cacio e pepe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Bjørn Kok

Tilberedningstid : 15 minutter

Indsendt :      Red :
Cacio e pepe, billede 4 Cacio e pepe, billede 1 Cacio e pepe, billede 2 Cacio e pepe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.Spaghetti
200 g.Pecorino Romano
 Peber
 
3 l.vand
 salt
 
Opskrift:
Start med at bringe letsaltet vand i kog og kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

I mellemtiden rives osten, kværn peber over osten og vend det rundt.

Vend den kogte spaghetti i den revne ost, vend lidt kogevand fra spaghettien i.

Server straks med lidt revet ost og friskkværnet peber på toppen.

Tips:

Cacio=ost Pepe=peber.

Det er vigtigt at bruge Pecorino Romano da den smelter nemt og det giver en dejlig cremet pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 386 gange,
og udskrevet 8 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu