Adana kebab

Adana kebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Adana kebab, billede 4 Adana kebab, billede 1 Adana kebab, billede 2 Adana kebab, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket lamme/oksekød
2 tsk.salt
1 tsk.spidskommen, stødt
2 tsk.sumak
1 spsk.Isot-peber
2 spsk.vand
 
Opskrift:
Bland alle ingredienserne godt sammen til en ensartet masse. Lad det køle af i et par timer hvis du har tiden til det.

Form kødet på 4 flade spyd, har du ikke spyddene kan kødet også formes som flade aflange pølser.

Grill kødet ved god varme og server rygende varme med brød, salat og bulgur.

Tips:

I stedet for lamme/kalvekød kan bruges hel lam eller okse.

Isot-peber er en sort chili og i steder for Isot-peber kan bruges røde chiliflager.





karakterer:
Opskriften er vist 67 gange,
og udskrevet 0 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu