Adana kebab
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland alle ingredienserne godt sammen til en ensartet masse.
Lad det køle af i et par timer hvis du har tiden til det.
Form kødet på 4 flade spyd, har du ikke spyddene kan kødet også formes som flade aflange pølser. Grill kødet ved god varme og server rygende varme med brød, salat og bulgur. Tips: I stedet for lamme/kalvekød kan bruges hel lam eller okse. Isot-peber er en sort chili og i steder for Isot-peber kan bruges røde chiliflager. |
|
Opskriften er vist 67 gange,
og udskrevet 0 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne