Kyllingesalat
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at stege baconskiverne sprøde på en tør pande.
Tag dem af og læg dem på et stykkes fedtsugende papir.
På samme pande steges kyllingebrysterne i det overskydende fedt, evt. med lidt olie. Se fremgangsmåde her Cocktailtomater halveres, champignonerne renses og skæres i grove stykker. Peberfrugterne renses og skæres i ikke for lange strimler. Iceberg hakkes groft. Den sprøde bacon skæres i strimler, kyllingen skæres i tern. Det hele vendes sammen. Serveres med en Vinaigrette - Olie eddike dressing |
|
Opskriften er vist 74 gange,
og udskrevet 0 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne