Karrykål med hakket kylling
Indsendt : |
|
|
1.Skyl risene grundigt i en si under rindende vand.
2.Bring vand og salt i kog, og tilsæt risene. Lad dem koge ved svag varme under låg i ca. 30-35 minutter. 3.Sluk for varmen, og lad risene trække i 5 minutter under låg. 4.Varm en pande godt op og kom olien på 5.Tilsæt karry 6.Pil løget og hak det fint 7.Svits de hakkede løg i karryblandingen 8.Når løgene er klare, tilsættes det hakkede kyllingekød 9.Svits kødet godt af og lad det få lidt farve 10.Tilsæt salt og peber 11.Tilsæt bouillon 12.Kom fintsnittet spidskål og de skiveskårne gulerødder på panden Sammen med kyllingekødet 13.Svits det med i et par minutter indtil det er faldet lidt sammen 14.Hæld kokosmælken på og lad hele retten simre 5 minutter 15.Smag til med salt og peber 16.Server karrykål med hakket kylling sammen med ris. |
|
|
Opskriften er vist 32 gange,
og udskrevet 2 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne