Karrykål med hakket kylling

Karrykål med hakket kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 potioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 300g Hakket kyllingekød
 1 Stort løg
 1 Fed hvidløg
 1 spsk. Olie ( Til stegning)
 2 tsk. Karry
 ½ Hønsebouillon terning
 200g Snittet spidskål
 200g Gulerødder skåret i tynde skiver
 1 DS. Kokosmælk light
 240g Brune ris
 6 dl. Vand
 1/4 tsk. Salt
Opskrift:
1.Skyl risene grundigt i en si under rindende vand.

2.Bring vand og salt i kog, og tilsæt risene. Lad dem koge ved svag varme under låg i ca. 30-35 minutter.

3.Sluk for varmen, og lad risene trække i 5 minutter under låg.

4.Varm en pande godt op og kom olien på

5.Tilsæt karry

6.Pil løget og hak det fint

7.Svits de hakkede løg i karryblandingen

8.Når løgene er klare, tilsættes det hakkede kyllingekød

9.Svits kødet godt af og lad det få lidt farve

10.Tilsæt salt og peber

11.Tilsæt bouillon

12.Kom fintsnittet spidskål og de skiveskårne gulerødder på panden
Sammen med kyllingekødet

13.Svits det med i et par minutter indtil det er faldet lidt sammen

14.Hæld kokosmælken på og lad hele retten simre 5 minutter

15.Smag til med salt og peber

16.Server karrykål med hakket kylling sammen med ris.






karakterer:
Opskriften er vist 32 gange,
og udskrevet 2 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu