Steaksandwich
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med de Karamelliserede løg, vi bruger opskriften her, men med rødløg i stedet for almindelige løg.
Steaksne bankes let. Steaksene brunes 2 minutter på hver side på brandvarm pande i olie Skru ned for varmen stadig god varme og steg yderligere 4-5 minutter på hver side. Bøfferne trækker 5-10 minutter inden de skæres i skiver. I mellemtiden skæres brødet igennem og underen varmes i ovnen ca. 5 minutter ved 220 grader C. alm ovn. Skivet kød lægges på brødet. Herpå fordeles de karamelliserede løg, top med skivet ost. Sættes i ovnen igen sammen med øver delen ca. 5 minutter. Øver delen smøres med Burgerdressing Og sandwichen samles og skæres i 4 stykker. |
|
|
Opskriften er vist 130 gange,
og udskrevet 5 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne