Rabarbermojito
Oprindelsesland : Cuba Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fyld glasset med knust is.
Tilsæt rabarbersirup og rom og rør godt rundt. Fyld op med danskvand. Pynt med limebåde og mynteblade. Tips: Vi laver vores egen rabarbersirup se opskriften her |
|
|
Opskriften er vist 188 gange,
og udskrevet 0 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne