Rabarbersirup
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl rabarberne, og skær dem i små stykker.
Kog rabarber med vand ved svag varme, til saften er kogt ud af rabarberne.
Hæld rabarbermassen i et klæde lagt over et dørslag, og lad det stå, til saften er siet fra, mindst 1 time gerne natten over. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kog saften op med sukkeret, vaniljekorn og stang. Saften kan koges ned hvis man ønsker den tykkere, bare husk at den bliver tykkere efter afkøling. Hældes på atamonskyllede flasker. Tips: Der blev ca. 5 dl. rå saft og lige knap 1 l. sirup. |
|
|
Opskriften er vist 149 gange,
og udskrevet 0 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne