Pulled chicken

Pulled chicken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Pulled chicken, billede 4 Pulled chicken, billede 1 Pulled chicken, billede 2 Pulled chicken, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.kyllingefilet
 
 Dry rub:
 Murcia paprika
 sød røget paprika
 hvidløgspulver
 koriander
 fennikel
 oregano
 cayenne peber
 
 
Opskrift:
Kyllingefiletterne gås efter for evt. fedt.

Vendes i dry ruben 3 spsk. (Vi har brugt BBQ rub (Smokey Sally) fra Mill & Mortar) Men varierer selv efter smag og behag. Lad filetterne marinere til dagen efter.

Kyllingefiletterne lægges i et ildfast fad som dækkes med stanniol. Sættes i en 125 grader C. alm. ovn og giv den omkring 3 timer.

Den saft der ligger i fadet hældes fra, men gem den. Hvis du synes kyllingen er blevet lidt for tør kan saften vendes i.

Kyllingen trækkes fra hinanden med 2 gafler og kan serveres i Pulled chicken burger.

Men kan også bruges til fyld i pitabrød eller i en salat.






karakterer:
Opskriften er vist 163 gange,
og udskrevet 0 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu