Pulled chicken
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingefiletterne gås efter for evt. fedt.
Vendes i dry ruben 3 spsk. (Vi har brugt BBQ rub (Smokey Sally) fra Mill & Mortar) Men varierer selv efter smag og behag. Lad filetterne marinere til dagen efter. Kyllingefiletterne lægges i et ildfast fad som dækkes med stanniol. Sættes i en 125 grader C. alm. ovn og giv den omkring 3 timer. Den saft der ligger i fadet hældes fra, men gem den. Hvis du synes kyllingen er blevet lidt for tør kan saften vendes i. Kyllingen trækkes fra hinanden med 2 gafler og kan serveres i Pulled chicken burger. Men kan også bruges til fyld i pitabrød eller i en salat. |
|
|
Opskriften er vist 163 gange,
og udskrevet 0 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne