Mikkels gode frikadeller
Fryseegnet : nej Indsendt af : Mikkel A Indsendt : |
|
|
Kog vandet og put buillonterningen i og rør det ud..
Pil løget og skær det i tern. put kød, løg, havregryn, salt og peber i en skål og rør buillionen i.. når buillionen er blevet rørt ud og det ikke længere er varmt puttes ægget i. Rør det hele godt sammen og sæt det i køleskabet 30 mins Steg på en pande til de er blevet pænt brune ved middel/varm temp og med massere af stegemargarine på panden. |
|
|
Opskriften er vist 10 gange,
og udskrevet 0 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne