Tapas
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tapas retter:
Tapas ideer: Forskellige pølser og røget/tørret kød. Ost til tappas: Brød til tapas: Tapasbrød kunne være Ciabatta, Focaccia brød eller Grydebrød |
Tapas retterTapas anretning er perfekt til hyggelige sammenkomster
Her på siden har vi samlet en masse forskellige bud på lækre tapas retter, som du kan servere til dit tapas bord for dine gæster.Hvordan spiser man tapas?Man spiser typisk tapas med fingrene, da de fleste tapas retter er små anretning, som ikke skal skæres i flere stykker for at kunne spises.Hvad hører til tapas?God vin, rød eller hvid, samt brød hører sig gerne til tapas.Hvor kommer tapas fra?Tapas kommer oprindeligt fra Spanien, men er populært over hele verden, heriblandt også i Danmark. |
|
Opskriften er vist 1312 gange,
og udskrevet 5 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne