Laks i airfryer
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær enderne af den grønne asparges og vend dem godt med olie og krydr med salt og peber.
Laksen deles i portionsstykker ca. 200 gram. Pensles med olie på alle sider og krydres med salt og peber. Pensel risten i airfryer kurven og læg laks med skindsiden nedad og asparges heri. Giv dem 10-12 minutter ved 200 grader C. Vi serverede med kogte kartofler og hollandaise. Tips: Vi har brugt et helt stykke laks skåret i portionsstykker. Så hvis der bruges portionsstykker fra frost skal tiden formentlig sættes en del ned. |
Laks i airfryer – perfekt tilberedning hver gangLaks er en herlig spise. Det er både sundt og smager fantastisk. Det er for manges vedkommende en af de få fisk, som selv folk, der ellers ikke bryder sig om fisk, holder af. Laks er desuden velegnet til både hverdag og til fest.Men laks kan godt være lidt drilsk at tilberede – både på panden og i ovnen. Laks bliver nemlig let overtilberedt og for mange driller skindet, som har tendens til at brænde på. Alt det bøvl kan du dog slippe for, hvis du har en airfryer og følger vores opskrift. Laks i airfryer er nemlig super nemt, og så er du garanteret en perfekt tilberedning, hvis du følger vores opskrift. Laks i airfryer vejledningNår du bruger en airfryer til laks, får du en jævn og hurtig tilberedning med mindre risiko for at laksen bliver overtilberedt og dermed tør. Du undgår tilmed fedtsprøjt, som kan være en udfordring ved især pandestegning. Derfor er den efterfølgende rengøring også markant lettere, når du laver laks i airfryer.Der er mange airfryer opskrifter på laks derude, men vi garanterer, at hvis du følger vores laks i airfryer vejledning, så får du en perfekt tilberedt laks – hver gang. |
|
Opskriften er vist 859 gange,
og udskrevet 1 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne