Frikabab
Fryseegnet : ja Indsendt af : Steen Kisbye Indsendt : |
|
|
Denne opskrift er af Umut Sakarya, kan findes på Umuts YouTube kanal
Bland alt i en skål og ælt til den bliver sej Lad den hvile i køleskab i min 30 minutter Steg som aflange frikadeller i rigeligt smør og olie serveres som kebab i feks. durumrulle eller pitabrød |
|
|
Opskriften er vist 70 gange,
og udskrevet 3 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Steen Kisbye - 2025-02-11 17:59:31 Nu har jeg selv prøvet frikabab'erne og de smager pragtfuldt. Jeg serverede dem i en spinatpandekage jeg havde i fryseren med en blendet salat og hvidløgsdrissing. Jeg prøver næste gang at holde lidt igen med karry og give lidt alm. mel eller raps også |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne