Frikabab

Frikabab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Steen Kisbye

Indsendt :     

Ingredienser:
 500 g hakket svin
 1 æg
 2 fintrevne løg
 1 dl fløde
 1 spk kartoffelmel
 2 tsk salt
 1 tsk hvidløgspulver
 1 tsk gurkemeje
 saften af ½ citron
 1 spk honning
 1 tsk spidskommen
 1 tsk karry
 1 ysk chiliflager
 1 tsk stødt kanel
 1 tsk stødt nellike
 1 tsk stødt korianderfrø
 2 tsk paprika
 2 spk soya
Opskrift:
Denne opskrift er af Umut Sakarya, kan findes på Umuts YouTube kanal

Bland alt i en skål og ælt til den bliver sej
Lad den hvile i køleskab i min 30 minutter
Steg som aflange frikadeller i rigeligt smør og olie

serveres som kebab i feks. durumrulle eller pitabrød






karakterer:
Opskriften er vist 70 gange,
og udskrevet 3 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2025-02-11 17:59:31
Nu har jeg selv prøvet frikabab'erne og de smager pragtfuldt. Jeg serverede dem i en spinatpandekage jeg havde i fryseren med en blendet salat og hvidløgsdrissing. Jeg prøver næste gang at holde lidt igen med karry og give lidt alm. mel eller raps også