Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammecurry med spinat

Lammecurry med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
450 g.lammehals uden ben
4 tomater
1 kg.frisk spinat
1 spsk.korianderfrø
1 spsk.spidskommen
1 løg
3 spsk.ghee
1 kanel, hel
1 laurbærblad
5 nelliker
4 store, sorte kardemommekapsler
40 g.frisk ingefær
5 fedhvidløg
2 rødechili
1.5 dl.vand
 salt
 peber
 frisk lime
 


Opskrift:

Skær kødet i terninger (ca. 5 x 5 cm). Flå tomaterne og rens og skyl spinaten. Stil den til afdrypning i et dørslag. Stød koriander og spidskommen i en morter (eller en kværn).

Pil og hak løget. Varm ghee’en op i en sauterpande og steg løget gyldent heri. Tilsæt finthakket hvidløg, ingefær og chili samt kødet, de stødte og de hele krydderier. Lad det stege lidt.

Hak tomaterne og tilsæt dem og lad retten stege i yderligere 6-7 min. Hæld vandet ved, tilsæt lidt salt og peber og lad retten simre i 3 kvarters tid.

Hak spinaten groft og bland den i retten. Lad den simre yderligere i 10 min. Smag til med limesaft samt salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8427 gange,
og udskrevet 162 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anders  -  2013-03-03 21:01:50
Har ikke prøvet at lave retten endnu, men det virker lækkert, så den skal helt sikkert have et forsøg. Et lille tip: Rist korianderfrø og spidskommen let på en pande før de stødes i morteren. Det frigiver et ordentligt pift ekstra aroma...