Meatzza

Meatzza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Meatzza, billede 4 Meatzza, billede 1 Meatzza, billede 2 Meatzza, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
3 spsk.parmesan, revet
3 spsk.rasp
3 spsk.persille, frisk
2 æg
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 
 Sauce:
1 ds.hakkede tomater
1 fedhvidløg
1 tsk.oregano, tørret
 
125 g.frisk mozzarella
 basilikum, frisk
 
Opskrift:
Det hakkede oksekød røres let med revet parmesan, rasp, hakket persille, æg og presset hvidløg. Krydr salt og peber.

Fordel kødet i en cirkel på en bageplade beklædt med bagepapir.

Sauce:
Hæld de hakkede tomater i en sigte og lad dem dryppe godt af, tryk ikke på dem. Bland dem med presset hvidløg, oregano, salt og peber. Fordel saucen oven på kødet.

Skær den friske mozzarella i skiver og fordel dem på toppen.

Bages i 20-25 minutter i en forvarmet ovn ved 220 grader C.

Pynt den med frisk basilikum.

Skæres i skiver som med pizza.





karakterer:
Opskriften er vist 384 gange,
og udskrevet 6 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu