Beluga bolognese

Beluga bolognese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Beluga bolognese, billede 4 Beluga bolognese, billede 1 Beluga bolognese, billede 2 Beluga bolognese, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.løg
100 g.porre
100 g.gulerødder
100 g.bladselleri
2 fedhvidløg
1 tsk.timian, tørret
1 tsk.oregano, tørret
 salt
 peber
1 ds.hakkede tomater
70 g.tomatpure
5 dl.vand
 
150 g.belugalinser
 
400 g.spaghetti, tørret
 
Opskrift:
Løg, porre, gulerødder og bladselleri skæres eller hakkes fint.
Varm olien og svits grønsagerne samt oregano og timian godt heri.

Kom så hvidløg i og svits med kort inden tomater, tomatpure, belugalinser tilsættes sammen med vandet og bring i kog.
Småkoger ca. 30 minutter, tilsæt ekstra væde efter behov.

Smag til med salt og peber og server med kogt spaghetti.





karakterer:
Opskriften er vist 652 gange,
og udskrevet 4 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu