Torskeloins i ovn

Torskeloins i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Torskeloins i ovn, billede 4 Torskeloins i ovn, billede 1 Torskeloins i ovn, billede 2 Torskeloins i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.torskeloins
100 g.serranoskinke
 salt
 peber
 
 Sauteret spinat:
500 g.spinat
500 g.champignon
50 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Torskeloins skæres i ca. 200 gram stykker, krydres med salt og peber. Omvikles med Seranoskinke 2 stykker pr torskeloins. Lægges på en bageplade med smurt bagepapir og bages ved 200 grader C. alm. ovn ca. 15 minutter.

I mellemtiden renses spinaten i flere hold koldt vand, dryppes/duppes godt tør. Champignon renses og kvartes og ristes godt på en pande i smørret, tilsæt så spinaten, evt. af nogle gange, den falder hurtig sammen.

Serveres med kartofler, vi har brugt hasselback kartofler men kogte kartofler er også fine. En Hollandaise sauce kan serveres til.

Tips:

Torskeloins er det tykke stykke og fineste af torskefileten, nogen kalder det også for torskens mørbrad.





karakterer:
Opskriften er vist 342 gange,
og udskrevet 5 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu