Kylling Picatta

Kylling Picatta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Peter Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kyllingebrystfilet
3 dl.hvidvin
3 dl.hønsebouillon
1 citron
1 spsk.kapers
1 løg
1 fedhvidløg
 hvedemel
 salt
 peber
 
 Stegning:
 smør eller margarine
 
Opskrift:
Del brystfilet på langs på den flade side. bank filetter flade, så der ikke er nogle hårde områder tilbage Vend filetterne i mel med salt og peber. Steg dem på pande med fedstof.
Når filetterne er stegt gyldenbrune, lægges de på en tallerken og dækkes med alu-folie.

Hak løg og hvidløg fint og steg dem i fedstoffet. Når løg begynder at klares tilsættes de drænede kapers og der steges videre i et par minutter. Tilsæt hvidvin og bouillon og smag til med citronsaft. Lad det koge ind til saucen begynder at tykne.

Læg filetterne tilbage i saucen og øs sauce op over filetterne.
Pynt evt. med citronskiver.

Serveres med pasta (Fettuccine eller spaghetti).





karakterer:
Opskriften er vist 100 gange,
og udskrevet 1 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu