Kylling med kål

Kylling med kål , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers 4 Pers
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Steen Kisbye

Indsendt :      Red :
Kylling med kål , billede 4 Kylling med kål , billede 1 Kylling med kål , billede 2 Kylling med kål , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 spsk. Karrypasta, grøn
25 gram Ingefær, frisk
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
200 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
1 ds. Kokosmælk, stor dåse 400ml 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Fiskesauce (Fishsauce) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Lime
   
  Tilbehør:
Nudler
Peanuts. (jordnød. ristet og saltet)
Koriander, frisk
   
Opskrift:
champignon renses og skæres i skiver eller kvartes. Porre skæres i skiver og skyldes grundigt. Spidskålen skæres i fine strimler.

Varm olien i en stor stegegryde og tilsæt presset hvidløg, karrypasta og revet ingefær og rist godt af

Brun kyllingestykkerne filet i mundrette stykker lidt af gangen, så det ikke begynder at koge og tag kyllingestykkerne op og sæt til side

Tilsæt grøntsagerne og steg i 5 minutter ved god varme
Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad det simre i 10 min

De sidste 2-3 min tilsættes kyllingen og når retten når kogepunktet burde kyllingen være færdig og dejlig saftig

Det hele smages til med fiskesovs og limesaft og er den ikke stærk nok så giv den mere karry eller lidt chili.

Serveres med nudler eller ris, drys peanuts og friskhakket koriander over.





karakterer:
Opskriften er vist 5317 gange,
og udskrevet 81 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7246 (1725 kcal)
KJ pr. Pers 1811 (431 kcal)
Vægt ialt 1915 gram
Vægt pr. Pers 478 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 378 KJ (90 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 3.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu