Hvidløgsmarineret pariserbøf

Hvidløgsmarineret pariserbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Marianne

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
800 g.hakket oksekød, max 8%
 Revet peberrod
 Rødbeder i tern
 Grov Pickles
 Kapers
4 rå æggeblommer
2 pastinakker
2 gulerødder
2 fedHvidløg
1 Chilli
 Blandet grøn salat
4 sherrytomater
1 dl.Citronolie
4 dl.Rapsolie
50 g.smør
4 skiversurdejsbrød
 
Opskrift:
Rødbeder blandes med finthakket chili
Salaten hakkes groft
Gulerødder og pastinak skæres i tynde strimler og steges i rigeligt rapsolie

Hvidløg presses og blandes med citronolie på en varm pande
Heri steges de 4 bøffer 3-6 min. på hver side alt efter smag og behag
Bøfferne trækker i 2 minutter

Brødet steges i smør på en pande ved medium varme

Anretning:
Der lægges salat på en tallerken.
Herpå anrettes pickles, rødbedetern, kapers
Brødet placeres ved siden af og herpå lægges bøffen

Denne pyntes af med peberrod, de ristede rodfrugter samt æggeblomme i skal


karakterer:
Opskriften er vist 494 gange,
og udskrevet 11 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu