Peters Bolognesesauce

Peters Bolognesesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Peter Andersen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
400 g.Hakket magert oksekød 4-7%
250 g.Røget bacon skåret i tern
2 store løg
400 g.Champignon
3 fedHvidløg
1 stort Bundt persille
1.5 spsk.Tørret oregano
1 ds.Koncentreret tomatpure (a’ 70 g.)
5 dl.Rødvin (behøver ikke at være verdens (værtens) bedste)
5 dl.Vand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak løg og hvidløg.
Hak persillen groft.
Rens og skær champignon i kvarte stykker.
Steg champignon tørre for vand på en tør pande.

Brun oksekødet i en gryde. Krydder med lidt salt, peber og oreganoen.
Brun bacon på en pande. Læg bacon til side på en tallerken.
Svits hvidløg og persille i fedtet fra bacon til det lugter godt. Tilsæt de hakkede løg.
Lad det svitse godt og tilsæt så den brunede bacon sammen med rødvinen.
Lad rødvinen koge ind til en tredjedel og tilsæt vand og den koncentrerede tomatpure.
Kog op og hæld det i gryden med det brunede oksekød sammen med champignon.
Varm igennem.
Juster med salt, peber og tørret oregano hvis nødvendigt.
Tilsæt evt. noget mere vand, hvis saucen syntes for kraftig eller for tyk.

Server til pasta med ovnbagt italiensk grovbrød.
Husk revet parmasanost.


karakterer:
Opskriften er vist 236 gange,
og udskrevet 8 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu