Peters biksemad

Peters biksemad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Peter

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.Hakket oksekød 5-8%
1000 g.Kartofler
200 g.Rødbeder (skåret i små tern)
5-6 Drueagurker (skåret i små tern)
2 løg(groft hakket)
 Salt
 Peber
 
 
 
Opskrift:
Skær kartofler i mindre tern.
Vend dem i olie med salt og peber.
Brun dem i en bradepande i ovn ved 165- 175 gr. varmluft. Vend ofte.

Brun kødet i en gryde. Krydder med salt og peber. Når kødet er brunet, sættes det til side.
Løg steges på panden i meget lidt fedtstof.
Når løg er blevet klare, tilsættes rødbeder og drueagurk.
Varm godt igennem.

Når kartofler er gyldenbrune, vendes kød og de stegte grøntsager i.


Serveres med spejlæg og rugbrødsskiver.


Tips:

Fryseportion 2 pers = 550 gr.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 339 gange,
og udskrevet 4 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu