Skyl filetter og dup dem fri for vand.
Smelt smør og pensel filetterne med smørret.
Drys med salt, peber, persille og revet skal af citron.
Rul filetter sammen fra den spidse ende og læg i et smurt ovnfast fad.
Hæld fiskebouillon og hvidvin ved.
Dæk fadet med alufolie(blank side mod fisken.
Sættes i 200 gr. forvarmet ovn i 30 min.
Hæld lagen fra fisken og tilsæt saften fra 1 halv citron samt kaffefløden.
25 gr. smør eller margarine smeltes i en gryde og bages sammen med melet.
Tilsæt lagen fra fisken under omrøring, og lade koge godt igennem i 5 min.
Hæld saucen tilbage til fiskefileterne og garner med rejer.
Serveres med små kartofler enten kogte eller tilberedt i ovn.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 357 gange, og udskrevet 11 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider