Fiskefilet med vinsauce

Fiskefilet med vinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : JP Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.fladfiskefilet
1 citron
 grofthakket persille
40 g.smør
1.5 dl.fiskebouillon
2 dl.tør hvidvin
2 dl.kaffefløde
200 g.store rejer
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skyl filetter og dup dem fri for vand.
Smelt smør og pensel filetterne med smørret.
Drys med salt, peber, persille og revet skal af citron.
Rul filetter sammen fra den spidse ende og læg i et smurt ovnfast fad.
Hæld fiskebouillon og hvidvin ved.
Dæk fadet med alufolie(blank side mod fisken.
Sættes i 200 gr. forvarmet ovn i 30 min.
Hæld lagen fra fisken og tilsæt saften fra 1 halv citron samt kaffefløden.
25 gr. smør eller margarine smeltes i en gryde og bages sammen med melet.
Tilsæt lagen fra fisken under omrøring, og lade koge godt igennem i 5 min.
Hæld saucen tilbage til fiskefileterne og garner med rejer.
Serveres med små kartofler enten kogte eller tilberedt i ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 982 gange,
og udskrevet 30 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu