5:2 Torsk i grøntsagsfad

5:2 Torsk i grøntsagsfad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Ladegaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.torskefilet
400 g.let kogte kartofler
10 g.presset hvidløg
150 g.løg evt. rødløg i små tern
1 tsk.olie til stegning
400 g.peberfrugter i strimler
400 g.tomater
2.5 dl.creme fine 7%
 Fintrevet skal fra citron/lime
 Salt
 Friskkværnet peber
 
Opskrift:
Drys salt på torskefileterne og lad det trække mens resten klargøres.
Svits løg og hvidløg klare i olien. Tilsæt peberfrugter og steg dem med ca. 5 minutter.
Skær kartoflerne i skiver og fordel dem i bunden af et ildfast fad, og krydr med salt og peber. Skær tomaterne i passende stykker, de må gerne være lidt store, og fordel dem over kartoflerne. læg torskefileterne over tomaterne, riv skal fra citron/lime over, og krydr igen med salt og peber. Hæld Cremefine over, dæk med låg og bag ved 200 grader alm. ovn i 30 min. herefter fjernes låget, og retten bages yderligere 10 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 2737 gange,
og udskrevet 58 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-05-03 14:31:17
Jeg glemte at skrive at de svitsede løg skal fordeles over torsken, inden Cremefine hældes på.