5:2 Torsk i grøntsagsfad
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Drys salt på torskefileterne og lad det trække mens resten klargøres.
Svits løg og hvidløg klare i olien. Tilsæt peberfrugter og steg dem med ca. 5 minutter. Skær kartoflerne i skiver og fordel dem i bunden af et ildfast fad, og krydr med salt og peber. Skær tomaterne i passende stykker, de må gerne være lidt store, og fordel dem over kartoflerne. læg torskefileterne over tomaterne, riv skal fra citron/lime over, og krydr igen med salt og peber. Hæld Cremefine over, dæk med låg og bag ved 200 grader alm. ovn i 30 min. herefter fjernes låget, og retten bages yderligere 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 2737 gange,
og udskrevet 58 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Ladegaard - 2021-05-03 14:31:17 Jeg glemte at skrive at de svitsede løg skal fordeles over torsken, inden Cremefine hældes på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne