Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pasta Ruscello Agricola

Pasta Ruscello Agricola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mads Larsen

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.Pasta
200 g.Bacontern
300 g.Kyllingefilet
2 løg
4 fedHvidløg
5 dl.Piskefløde
1 tsk.Sukker
 Revet parmesan
 koriander, frisk
 Paprika
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Kyllingefilet skæres i små stykker og blancheres - Løg og Hvidløg snittes fint - Kyllingestykkerne steges med en smule salt på en pande ved høj varme.

Bacon, løg og hvidløg steges på en pande - Hvidvin, sukker, paprika og hakket koriander hældes i panden og der smages til med salt og peber.

Hæld forsigtigt fløden eller madlavningsfløde i og tilfør den revet parmesan og kyllingestykkerne og smag til igen.
Kog Pasta.

Anettes i en dyb tallerken med pasta i bunden og sovsen hældes over, der kan pyntes med parmesan og korianderblade.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 403 gange,
og udskrevet 8 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mads Larsen  -  2020-12-21 13:54:55
Jeg glemte at tilføje hvidvin i ingrediens listen. Der skal ca 3-4 dl hvidvin i.