rotesserigrillet kylling

rotesserigrillet kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : egekjær

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 kylling
3 stilkefrisk rosmarin
3 stilkefrisk timian
1 håndfuldpersille
1 håndfuldbasilikum
5 fedhvidløg
 paprika
 salt
 peber
 olivenolie
3 spsk.citronsaft
 hvidløgspulver
 
Opskrift:
Rens kyllingen godt og smør den indvendigt med en blanding af citronsaften, 2 spsk olivenolie 2 fed knust hvidløg, lidt salt.
Fyld den derefter med rosmarin, timian.persille, basilikum og 3 finthakkede hvidløg.
Luk enden med en kødnål. Smør kyllingen udvendigt med en blanding af olivenolie paprika, hvidløgspulver, salt og peber.
Sæt den på grilspyddet.

Varm grillen op til 200 gr. (jeg bruger en Weber gasgrill med 3 brændere og tænder de to yderste så kyllingen bliver indirekte grillet) sæt en bakke under kyllingen så det ikke drypper over hele grillen.

Grill den i 60-70 minutter mens den "snurrer" og herefter ca 10 minutter ved fuldt blus med rotesserien slukket for at skinnet bliver sprødt.


karakterer:
Opskriften er vist 606 gange,
og udskrevet 20 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu