Rens kyllingen godt og smør den indvendigt med en blanding af citronsaften, 2 spsk olivenolie 2 fed knust hvidløg, lidt salt.
Fyld den derefter med rosmarin, timian.persille, basilikum og 3 finthakkede hvidløg.
Luk enden med en kødnål. Smør kyllingen udvendigt med en blanding af olivenolie paprika, hvidløgspulver, salt og peber.
Sæt den på grilspyddet.
Varm grillen op til 200 gr. (jeg bruger en Weber gasgrill med 3 brændere og tænder de to yderste så kyllingen bliver indirekte grillet) sæt en bakke under kyllingen så det ikke drypper over hele grillen.
Grill den i 60-70 minutter mens den "snurrer" og herefter ca 10 minutter ved fuldt blus med rotesserien slukket for at skinnet bliver sprødt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(1 stemmer)
Opskriften er vist 424 gange, og udskrevet 11 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider