Jordbærsorbet
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sukkerlage:
Hæld sukker og mineralvand i en gryde og opvarm til sukkeret lige er smeltet. Afkøl derefter i et koldt vandbad. Jordbærrene skylles altid med stilk. Stilkene fjernes. Kommes i en blender eller foodprocessor og blend godt. Kom den kolde sukkerlage i og blend til det hele har samlet sig. Stil det i fryseren i en time. Pisk æggehviden med saltet til fast skum og vend det forsigtigt i den halvfrosne masse. Sæt den tilbage i fryseren ca. 2 timer. Tag skålen ud og pisk isen godt igennem et par gange undervejs, så iskrystallerne ikke bliver for store. Ske sorbeten op i fire portionsglas. |
|
|
Opskriften er vist 30934 gange,
og udskrevet 624 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne