Jordbærsorbet næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
  Sukkerlage:
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
500 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   
1 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 3461 (824 kcal)
KJ pr. Portion 3461 (824 kcal)
Vægt ialt 933 gram
Vægt pr. Portion 933 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 371 KJ (88 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 20.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)