kalkunbryst skæres i strimler1000 g. kalkunbryst skæres i strimler
1
ds.
ananas (340 g drænet vægt)1 ds. ananas (340 g drænet vægt)
1
ds.
kokosmælk (400 ml)1 ds. kokosmælk (400 ml)
10
g.
hvidløg halveres10 g. hvidløg halveres
100
g.
alm. løg snittes i tern100 g. alm. løg snittes i tern
130
g.
snackpeber eller alm. rød peber i store tern130 g. snackpeber eller alm. rød peber i store tern
120
g.
bladselleri i tern120 g. bladselleri i tern
14
g.
revet ingefær14 g. revet ingefær
125
g.
gulerødder i stave125 g. gulerødder i stave
1
stor eller 2 små sure æbler i tern1 stor eller 2 små sure æbler i tern
1
kyllingebullion 1 kyllingebullion
1
spsk.
hot chillisauce1 spsk. hot chillisauce
1
spsk.
carry1 spsk. carry
Salt Salt
Peber Peber
Rapsolie eller olivenolie til stegning Rapsolie eller olivenolie til stegning
Et par spsk. maizenamel til jævning Et par spsk. maizenamel til jævning
Opskrift:
Opløs hønsebouillion i 1 dl kogende vand i den gryde, retten skal simre i.
Tilsæt kokosmælk, chillisauce og revet ingefær.
Svits løgene i olie tilsat carry. Fortsæt med at fylde div. grønsager i. Hæld blandingen i gryde
Svits kødet. Afkog panden med saft fra ananasstykkerne.
Smag til med salt/peber.
Tilsæt æblestykkerne, når retten har småsnurret 5-10 min. Jævnes med maizenamel opløst i vand.
Server pastaskruer eller ris til. Evt. en grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 1190 gange, og udskrevet 47 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider