Kalkun i Carry med ananas

Kalkun i Carry med ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Doddy Møller

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1000 g.kalkunbryst skæres i strimler
1 ds.ananas (340 g drænet vægt)
1 ds.kokosmælk (400 ml)
10 g.hvidløg halveres
100 g.alm. løg snittes i tern
130 g.Snackpeber eller alm. rød peber i store tern
120 g.bladselleri i tern
14 g.revet ingefær
125 g.gulerødder i stave
1 stor eller 2 små sure æbler i tern
1 kyllingebullion
1 spsk.hot chilisauce
1 spsk.Karry
 Salt
 Peber
 Rapsolie eller olivenolie til stegning
 Et par spsk. maizenamel til jævning
 
Opskrift:
Opløs hønsebouillion i 1 dl kogende vand i den gryde, retten skal simre i.
Tilsæt kokosmælk, chillisauce og revet ingefær.
Svits løgene i olie tilsat carry. Fortsæt med at fylde div. grønsager i. Hæld blandingen i gryde
Svits kødet. Afkog panden med saft fra ananasstykkerne.
Smag til med salt/peber.
Tilsæt æblestykkerne, når retten har småsnurret 5-10 min. Jævnes med maizenamel opløst i vand.
Server pastaskruer eller ris til. Evt. en grøn salat.


karakterer:
Opskriften er vist 1459 gange,
og udskrevet 53 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu