Vagtler i svøb
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ole Stander Morville Indsendt : Red : |
|
|
Hak svesker og persillen groft og bland citronskallen i.
Smag til med salt og peber. Fyld blandingen ind i vagtlerne og svøb dem med baconen. Brun vagtlerne i en gryde på alle sider i en blanding af smør og olie. Hæld bouillonen ved og lad det stege i 20 min, eller kom dem i ovnen ved 200 grader i 20 min. Tag dem op og lad dem hvile i 10 min. Kan serveres med fløde kartofler drysset med persille. |
|
Opskriften er vist 1229 gange,
og udskrevet 58 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne