Søjdes Blue Pasta
Hovedingrediens : - Fryseegnet : Nej Indsendt af : Miller-Manden Indsendt : Red: |
|
|
Rens og hak porre fint i ringe. (toppen af porren kan sagtens snittes og bruges også.
Sæt vand over og kog pasta. Steg bacon (hvis slice de bacon skæres disse ud inden stegning i 3 cm stykker.) ((hvis du vil have kylling i retten tilsættes den i tern gryden når bacon er halv stegt)) Når baconet er stegt, tilsættes porre samt presset hvidløg og steges let med et par min. (Hvis du vil have hvidvin med, tilsæt da den nu og lad den koge op) Tilsæt så madlavnings fløde, samt gorgonzola i små klumber (samt finthakket chilli hvis du vælger en stærkere ret) og lad det koge op. Smag til med salt, peber og presset citron saft. Serveres ovenpå eller vendt i pasta. |
|
Opskriften er vist 1208 gange,
og udskrevet 26 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne