Rens og hak porre fint i ringe. (toppen af porren kan sagtens snittes og bruges også.
Sæt vand over og kog pasta.
Steg bacon (hvis slice de bacon skæres disse ud inden stegning i 3 cm stykker.)
((hvis du vil have kylling i retten tilsættes den i tern gryden når bacon er halv stegt))
Når baconet er stegt, tilsættes porre samt presset hvidløg og steges let med et par min.
(Hvis du vil have hvidvin med, tilsæt da den nu og lad den koge op)
Tilsæt så madlavnings fløde, samt gorgonzola i små klumber (samt finthakket chilli hvis du vælger en stærkere ret) og lad det koge op.
Smag til med salt, peber og presset citron saft.
Serveres ovenpå eller vendt i pasta.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(1 stemmer)
Opskriften er vist 869 gange, og udskrevet 19 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider