Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice











Søjde´s Blue Pasta

Søjde´s Blue Pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Miller-Manden

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.bacontern eller slice
3 porre
3 fedhvidløg
5 dl.madlavningsfløde
1 pk.Gorgonzola eller danablue ost.
1 Citron
 Salt
 peber
 Evt.Kylling filet 350-500 gram
 Evt.Hvidvin
 Evt.Chili
 


Opskrift:

Rens og hak porre fint i ringe. (toppen af porren kan sagtens snittes og bruges også.
Sæt vand over og kog pasta.
Steg bacon (hvis slice de bacon skæres disse ud inden stegning i 3 cm stykker.)
((hvis du vil have kylling i retten tilsættes den i tern gryden når bacon er halv stegt))
Når baconet er stegt, tilsættes porre samt presset hvidløg og steges let med et par min.
(Hvis du vil have hvidvin med, tilsæt da den nu og lad den koge op)
Tilsæt så madlavnings fløde, samt gorgonzola i små klumber (samt finthakket chilli hvis du vælger en stærkere ret) og lad det koge op.
Smag til med salt, peber og presset citron saft.


Serveres ovenpå eller vendt i pasta.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 314 gange,
og udskrevet 8 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu