Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torsk med aïoli og cannellini

Torsk med aïoli og cannellini, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Smør
 Hakket gulerod
 Hakket bladselleri
 Hakket løg
 Hakket porre
 Cognac
 Tørrede svampe
 Mørk vineddike
½ rød chili
 Olivenolie
 Thailandsk fiskesauce
 Fiskefond
 Tyk mayonnaise
 Hakket hvidløg
 Salt
 Torskefiletter
 Smeltet smør
 Havsalt
 Friskkværnet sort peber
 Cannellini-bønner
 Fennikel
 Æg
 Fennikelurt
 Finthakket basilikum
 


Opskrift:

Kom smør i en gryde og tilsæt gulerødder, bladselleri, løg og porre. Rør det godt rundt ved middel varme inden cognac, svampe, vineddike, chili, olivenolie, fiskesauce og fiskefond kommes i. Lad det simre i tyve minutter. Kog cannellini-bønnerne i 40 minutter. Pensl torsken med smør, drys med salt og grill den med skindet på. Bland det pressede hvidløg i mayonnaisen. Kog æggene i 10 minutter. Skær dem over til halve. Kog fennikel i 10 minutter. Kom grønsagsblandingen i en si, si væden fra og kog den lidt mere ind. Anret på tallerkner og drys fennikelurt over fenniklen. Garnér med basilikum.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7179 gange,
og udskrevet 76 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu