Pariserbøf Alternativ

Pariserbøf Alternativ, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : JP Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverlet ristede formbrød
500 g.Hakket oksekød 8-12%
500 g.Champignon
3 løg
 
Opskrift:
Fordel farsen ligeligt og form den til store firkanter, der er ca 2 cm større, på hver led, end brødet. Pres brødskiver ned i farsen. Vend og krydder med salt, peber og tørret basilikum.
Rens champignon og skær dem i halve eller kvarte alt efter størrelse (champingnon på glas kan anvendes). Steg dem tørre på en fedtfri pande.
Skær løg i skiver, og steg dem bløde på en pande i en god portion fedstof. Bland med champignon og hold portionen varm i alm. ovnen ved 130 gr.
Steg bøffer i rigeligt fedtstof ved middel varme først på kødsiden og siden på brødsiden til bøffer er som du ønsker dem.
Fordel løg/champignon blandingen over bøfferne og server med tomatpure (Ikke Ketchub, da det er for krydret i smagen).





karakterer:
Opskriften er vist 1438 gange,
og udskrevet 32 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu